Garagestädning för ett rent och damfritt garage

Garagestädning minskar golvets påfrestningar

Även parkeringsgarage behöver underhållas och rengöras. Bilar tar med sig vägsalt och grus och en del bilar läcker olja och andra kemikalier – det är många påfrestningar golvet i ett parkeringsgarage utsätts för. Garagestädning är viktig. Med våra moderna sop- och skurmaskiner blir det både rent och dammfritt och vår garagestädning är väldig smidig. Vi kan även underhålla dina ytor utanför garaget med vår tjänst maskinsopning.

Hur fungerar det med garagestädning?

Vår maskin är försedd med vattenspolning för dammbindning och spolrör som tillåter tvättning av väggar, tak och rör. Därtill finns inbyggd högtryckstvätt för mindre åtkomliga ytor. Garagestädning är en smidig process för vår del. I och med vår specialbyggda sopmaskin blir vi mycket tidseffektiva och kan erbjuda konkurrenskraftiga priser – samtidigt som vi levererar ett strålande resultat för ditt garage!

Igensatta brunnar?

Har ni brunnar eller galler i garaget som är igensatta eller fyllda med skräp? Ingen fara – vår maskin är utrustad med en vakuumsug som bekymmersfritt suger upp stort som litet skräp. Är det stopp i brunnen kopplar vi på en spollina och spolar rent.

Målning av parkeringslinjer

Vi kan även vara behjälpliga med att måla eller bättringsmåla parkeringslinjer i era garage.

Teckna ett serviceavtal på garagestädning

Väljer ni ett kontinuerligt underhåll av garagestädning så kommer vi att kunna erbjuda er en ännu attraktivare prisbild. Ni får då samma chaufför som är bekant med era önskemål och avisering till boende och hyresgäster sköter såklart vi i god tid innan tvättning.

Prisförfrågan
Garagestädning
Garagestädning