Sopkärls- och soprumstvätt

Sopkärls- och soprumstvätt

Ingen tycker om saker som är nersmutsade och luktar illa – det gäller även sopkärl. För en ökad boendetrivsel erbjuder vi vår mobila och miljövänliga sopkärls- och soprumstvätt.

 

Sopkärlen matas upp på bilens inbyggda diskmaskin och diskas grundligt med 70 gradigt vatten. Därefter matas kärlen ut och kvarvarande smuts bearbetas manuellt, för att sedan tvättas inuti bilen en andra gång. Vår mobila sopkärlstvätt omhändertar smutsvattnet från kärlet i ett slutet system och de miljövänliga rengöringsmedel vi använder gör att vår sopkärlstvätt är miljöcertifierad enligt ISO 14001.

Tvätt av soprum & miljöhus

 

I samband med sopkärltvättning väljer många av våra kunder att passa på att även tvätta soprummet eller miljöhuset. Soprummen tvättar vi enligt kundens önskemål och görs i samband med att kärlen ändå är utdragna. En normal soprumstvättning omfattar högtrycksspolning av golv och väggar. Taken kan även tvättas och torkas av vid önskemål.

 

Saknar soprummet brunn eller annat avloppssystem? Inga problem! Då använder vi oss av vattendammsugare i kombination med en vattenraka.

Teckna ett serviceavtal med sopkärlstvätt

 

Ni beskriver för oss hur ofta ni önskar era sopkärl och soprum tvättade, ni kvitterar ut en nyckel till oss – resten sköter vi! Alltid rena och väldoftande sopkärl. Inte illa, va?

Prisförfrågan

Sopkärlstvätt